MANİSA / ALAŞEHİR - Kemaliye Şehit Astsubay Osman Ersoy Ortaokulu

Kemaliye Şehit Astsubay Osman Ersoy Ortaokulu

Kemaliye Kasabası Alaşehir/Manisa
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen; öğrenmeyi öğrenen, okuyan, araştıran, sorgulayan, zamanı iyi yönetebilen, doğayı seven, bilimin gelişmesi için çaba gösteren sanatta, sporda, bilimde ve her alanda ülkemizin adını yükseltmek isteyen Nesillerin yetiştirildiği; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında bir üst öğrenime hazırlandığı, yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede “ETKİLİ OKUL” olmaktır.
Misyon
Biz Kemaliye Şehit Astsubay Osman Ersoy İlköğretim Kurumları olarak;Ülkesine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, topluma karşı verimli fertler yetiştirmek; çağa yön veren; yeniliğe açık; değerlerimizi davranışa dönüştüren; okul içinde ve dışında sergiledikleri davranışlarla örnek öğrenciler olmalarını sağlamak için varız.
OKULUMUZA ULAŞIM HER SAAT BAŞI DOLMUŞLARLA YAPILMAKTADIR.
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 18 KM, İL MERKEZİNE 100 KM MESAFEDEDİR.